SALESmanago CDXP

SALESmanago er et CDXP (Customer Database & Experience Platform) system til webshops. Ved intelligent brug af kundedata hjælper SALESmanago dig med personlig markedsføring overfor dine kunder og brugere, så du kan opnå mersalg i din webshop.

Seomondo ApS er certificeret Diamond Partner og forhandler af SALESmanago i Danmark og resten af Skandinavien. Kontakt os og høre mere om hvordan du booster salget i din webshop med dette smarte CDXP-system.

CDXP background
Boost din e-handel med SALESmanago CDXP
  • Personlig markedsføring
  • Mersalg
  • Gladere kunder

Hvad er CDXP?

Grunden til at SALESmanago er et CDXP (Customer Database & Experience Platform) system er, at det kan meget mere end et CDP (Customer Data Platform) system. Faktisk er SALESmanago et CDP og Marketing Automation system i ét. Dvs. at CDXP-systemet ikke bare indhenter kunde- og brugerdata, men vha. Al-teknologi analyserer og bruger data i personaliserede marketing automation kampagner

CDXP er den nye generation af marketing automation. Brug SALESmanago CDXP-systemet til at tage din e-handel til nye højder. Kontakt os og hør hvordan.

Hvad kan SALESmanago bruges til?

SALESmanago kan bruges på et væld af måder til at markeføring og profilering af din webshop. Her giver vi dig et par eksempler på personaliserede marketing automation kampagner, som du kan sætte op i CDXP-systemet.

Tilmelding til nyhedsbrev ikon

Tilmelding til nyhedsbrev

Få flere kunder og brugere til at tilmelde sig til dit nyhedsbrev med en pop-up. Opsæt kriterierne for en pop-up tilmeldingsformular i systemet.

Web Push kampagne ikon

Web Push kampagne

En Web Push kampagne kan opsættes med forskellige formål. F.eks. kan den være med til at profilere produkter, som en bruger har vist interesse for.

Win-back kampagne ikon

Win-back kampagne

Du kan forlænge dine kunders livstidscyklus med Win-back kampagner. Det kan f.eks. være ved udsendelse af en mail med en rabatkode til din webshop.

Efterladt kurv kampagne ikon

Efterladt kurv kampagne

Ca. 70 % af alle indkøbskurve efterlades i webshops. Med en efterladt kurv kampagne kan du få flere kunder og brugere til at genoverveje deres køb.

Gensalgskampagne ikon

Gensalgskampagne

Genkøbes dit produkt ofte efter en bestemt periode, så kan du lave en personaliseret gensalgskampagne. Det er altid værd at gå efter et gensalg.

Mersalgskampagne ikon

Mersalgskampagne

Med SALESmanago kan du lave effektive mersalgskampagner til eksisterende kunder, som er glade for at handle i din webshop. Mersalg er altid godt.

Krydssalgskampagne ikon

Krydssalgskampagne

Som e-handler har du bedst styr på, hvilke komplementære varer du kan sælge til en kunde. Med SALESmanago kan du automatisere denne proces.

Personaliseret banner ikon

Personaliseret banner

Har du et bestemt budskab eller tilbud til forskellige målgrupper? Så kan du i CDXP-systemet benytte en personaliseret bannerannonce til formålet.

Telefonkontakt pop-up ikon

Telefonkontakt pop-up

Tilbyd potentielle kunder en opringning med en telefonkontakt pop-up. Denne pop-up kan f.eks. bruges, hvis en bruger ikke gennemfører et køb.

Fornyelse af abonnement ikon

Fornyelse af abonnement

Gå ikke glip af en abonnementsfornyelse. I SALESmanagos CDXP-system kan du opsætte automatisk udsendelse af påmindelser via mail eller SMS.

Velkomstprogram for kunder ikon

Velkomstprogram for kunder

Tag godt imod nye kunder og folk som tilmelder sig nyhedsbrevet. Med vores system kan det gøres helt automatisk med opsætning af velkomstmails.

Lead-pleje ikon

Lead-pleje

Har en bruger kigget på bestemte typer af produkter uden at foretage et køb. Så kan du yde lead-pleje ved at sende en relevant produktsammenligning.

Kontakt os for at høre mere om disse og andre smarte metoder, som du kan bruge SALESmanago CDXP-systemet til direkte salgsfremmende markedsføring.

Kontakt os

Tilføj lidt magi til din markedsføring

Din succes afhænger af dit salg. I en webshop er der mange ting, som skal være på plads før du kan få succes og opnå et salg, som du kan være tilfreds med. Markedsføring over for nuværende kunder, potentielle kunder og bruger er ofte den vigtigste nøgle til succesen inden for e-handel.

Med SALESmanago kan du få tilført lidt magi til din markedsføring. CDXP-systems indbyggede AI-teknologi kan bl.a. bruges til at personalisere din markedsføring. Kunder kan få tilbud ud fra, hvilke produkter de tidligere har udvist interesse for, de kan få påmindelse om en efterladt kurv og meget andet.

Brug af e-mail markedsføring ud fra kriterier er meget effektivt redskab, som nemt og overskueligt kan bruges til målretning af kampagner. Ligeledes kan SALESmanago bruges til omnichannel markedsføring, så kunder og brugere kan blive mindet om de gode tilbud i din webshop på sociale medier, apps, hjemmesider m.m.

Plug-and-play installation uden kodning

Har du valgt at købe eller gratis at afprøve SALESmanago, så kan du installere det hurtigt og nemt i din webshop. Du kan installere vores plug-in i alle de kendte shopsystemer på få minutter og være kørende. Herunder kan du se de mange forskellige CRM og andre webshopsystemer, som der er plugins til.

Shopify logo
WooCoommerce logo
Opencart logo
Shopware logo
PrestaShop logo
Vtex logo

Support og rådgivning

Når du vælger at købe et CDXP-system, som SALESmanago, så er det vigtigt at du bruger det aktivt lige fra starten. Sammen med vores dygtige supportere, så hjælper Seomondo dig godt i gang med systemet. Du vil både få tilbudt individuel rådgivning, samt kunne deltage på diverse online kurser m.m.

Alle parter er interesseret i at SALESmanago bliver en god investering for din webshop. Derfor skal medarbejdere, som benytter systemet læres op og kende til de mange muligheder, som system tilbyder. Vælger din virksomhed en 30 dages uforpligtende test af systemet, så vil vi allerede der aktivt hjælpe jer til at opsætte kampagner og få afprøvet om systemet er noget for jer.

BESTIL 30 DAGES GRATIS TEST

Løbende udvikling af CDXP-systemet

I dag bruger over 3.000 kunder i 50 forskellige lande SALESmanago til at booste deres webshopsalg. For at fastholde og løbende få endnu flere kunder er en konstant produktudvikling nødvendig. SALESmanago investerer derfor store summer og bruge rigtig mange IT-ressourcer på løbende at udvikle og forbedre SALESmanago. Det er ikke uden grund af mange af verdens største brands har valgt netop SALESmanago til håndeting af deres kundedata og marketing automation i deres webshops.

SALESmanago egner sig dog rigtig godt til både store og mellemstore webshops. Har du en mindre webshop og store ambitioner om vækst, så er du naturligvis også velkommen til at kontakte os. Vi kan hos Seomondo hurtigt vurderer om SALESmanago CDXP-systemet egner sig til din webshop. Tag en uforpligtende snak med os om forudsætninger, mål, budget og mersalgsmuligheder.

BOOK ONLINE MØDE

Om SALESmanago

SALESmanago er en af verdens hurtigst voksende marketingteknologi virksomheder. Deres hovedkontor ligger i Kraków, Polen og de har kontorer flere rundt om i Europa samt i New York. Firmaet har over 300 ansatte, primært marketingspecialister og IT-medarbejdere. SALESmanago samarbejder med marketing- og webbureauer i over 50 lande, som sælger og supporterer SALESmanago CDXP-platformen.

I Danmark er Seomondo den eneste certificerede SALESmanago Diamond Parter. Derfor er det naturligt, at danske e-handelsvirksomheder og webshops tager kontakt til os hos Seomondo for at høre mere om systemet. Du er naturligvis også velkommen til, besøge SALESmanagos hjemmeside for mere info.

Sidst opdateret: 15. juni 2023